Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2021 15:17
Tidl. Liverpool-spiller: Tierney er klar til Real Madrid eller Man City

Den tidligere Liverpool og Stoke-spiller Charlie Adams har høje tanker om Arsenals venstre back Kieran Tierney.


Kieran Tierney har brilleret for Arsenal, efter han har formået at holde sig skadesfri i en længere periode.

Skotten har udviklet sig til at være blandt klubbens bærende kræfter - i så høj en grad, at han er ved at blive for god for The Gunners.

Sådan forholder det sig i hvert fald, hvis du spørger Tierneys landsmand og tidligere Liverpool-spiller Charlie Adams, der måske godt kunne klandres for at være en anelse farvet i sin vurdering.

I et interview med mediet Metro postulerer Adams ikke desto mindre, at han godt kunne se Tierney gøre sig i klubber som Manchester City og Real Madrid.

- Ville det overraske mig, hvis Tierney blev købt af eliteklubber som Real Madrid eller Manchester City? Nej, jeg tror, at han er klar nu, han har formået at udvikle og modne sig som spiller.

- Han har været en del skadet, men han er kommet tilbage og har modnet sig en til topklasse spiller. Jeg mener, at han er klar til at tage det næste skridt, og prisen starter vel et sted omkring de 50 millioner pund.

Omend udtalelsen næppe vil hue mange Arsenal-tilhængere, så har Tierney unægteligt haft en flot sæson, som indtil videre har budt på 33 optrædener i alle turneringer for The Gunners. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED