AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:11:2022 10:21
Tidl. Liverpool-spiller: "Rusland burde være med til VM"

Den tidligere Liverpool-spiller føler, at Rusland burde være med til VM-slutrunden.


Rusland er ikke med til VM-slutrunden i Qatar, efter FIFA tidligere i år valgte at udelukke landsholdet fra diverse turneringer pga. Ruslands invasion af Ukraine, som stadig er i gang.

Og efter 4-1-sejren over Canada, så kunne Dejan Lovren oplyse, at han synes, at de stadig burde være med til VM-slutrunden.

Det siger han ifølge bold.dk.

For den tidligere Liverpool-spiller tørner p.t. ud for den russiske klub Zenit, og her blev han spurgt, om han savner det russiske landsholds ved VM-slutrunden:

- Ja, selvfølgelig. Jeg har altid sagt, at sport og politik burde adskilles. Rusland er jo et stort hold, så det er ærgerligt, at de ikke er med ved VM. Men sådan er det, der er jo også endnu større hold, der ikke er med, som blandt andet Italien. - Men jeg tror på, at det hele snart kommer til at ændre sig, så jeg ser altid positivt på det hele. 

Kroatien og Dejan Lovren fører gruppen med samme antal point som Morocco (fire), hvor Belgien har tre, mens Canada er ude af slutrunden. 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE