AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2020 11:23
Tidl. Liverpool-spiller raser over æresport: Det er det rene nonsens

Danny Murphy forstår slet ikke, hvorfor Liverpool-spillerne skal hædres med en æresport.


Liverpool har vundet det engelske mesterskab, og derfor skal Manchester City-spillerne lave en æresport for Sadio Mané, Virgil van Dijk og de øvrige Liverpool-spillere på torsdag, når de to klubber mødes.

Det er imidlertid ikke en beslutning, som falder i god jord hos Danny Murphy, som har en fortid hos blandt andre Liverpool.

- Det er en omgang nonsens. Jeg ved ikke, hvor det startede, og hvorfor det startede. Jeg ville føle mig ukomfortabel med at gøre det. Jeg ville gøre det, fordi jeg skulle gøre det, men jeg ville ønske at gøre det, fordi det ikke er gjort af oprigtighed, siger Murphy til talkSPORT.

- Kevin De Bruyne er formentlig den bedste midtbanespiller i verden, og han klapper i hænderne og giver en æresport for spillere, der ikke engang kan binde hans snørebånd.

Pep Guardiola har bekræftet, at Manchester City vil levere en æresport, når Liverpool-spillerne går på banen. Og den spanske manager har endvidere sagt, at det er fortjent.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED