AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
20:03:2017 22:58
Tidl. Liverpool-spiller: Klopp bør sælge Coutinho

Stan Collymore mener, at Liverpool bør sælge Philippe Coutinho, hvis de kan få den rette pris for ham.


Philippe Coutinho er en stor favorit blandt fansene, som også blev glad for at se ham skrive under på en ny kontrakt med The Reds tidligere på året. 

Den tidligere Liverpool-angriber, Stan Collymore, er dog ikke helt så imponeret af brasseren, som mange af Liverpool-fansene. Han vil derfor opfordre Jürgen Klopp til at sælge ham, hvis det rette bud kommer.

- Coutinho er fantastisk spiller, der præsterer på et højt niveau i seks kampe på en sæson, og så er alle i himlen og roser den lille magiker. Jeg ved, han har været skadet, men jeg er ikke overbevist om, at han kan præstere på et højt niveau hver uge, siger Stan Collymore i sin klumme på Boylesports.

- Lallana og Mané præsterer virkelig under Klopp - så meget, at min intuition siger til mig, at Liverpool bør sælge ham, hvis en af de spanske klubber vil have ham, og prisen er den rette. 

- De bør i stedet få en mere fysisk spiller som Mané i den offensive trio. Jeg ved, at det er kontroversielt, men Coutinho er bare ikke stabil nok, slutter Collymore.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED