AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 20:16
Tidl. Liverpool-spiller: Alexander-Arnold bør spille på midtbanen for England

Danny Murphy mener, at Gareth Southgate bør spille med Trent Alexander-Arnold på midtbanen, da holdet mangler kreativitet i det område.


Trent Alexander-Arnold har spillet en fantastisk sæson for Liverpool, hvor han bidragede med 16 assists fra sin højrebackposition. 

Den unge Liverpool-dreng startede inde på højreback for det engelske landshold i Nations League-bronzekampen mod Schweiz, der blev vundet efter straffesparkskonkurrence.

Alexander-Arnold spillede i sine yngre dage midtbane, og det så den tidligere Liverpool-spiller, Danny Murphy, også gerne, at han gjorde for det engelske landshold.

- Trent er ved at blive en alvorlig trussel. Hans indlæg er så gode, og det er et vildt våben. Han slår konstant indlæg ind i seriøst farlige områder. I øjeblikket mangler vi kreativitet på midten af banen. Jeg synes, at han konstant skal være på holdet, sagde Murphy til talkSPORT.

- Jeg siger ikke, at vi skal sætte alt vores lid til en 20-årig, men han skal spille, når han er klar, flyvende og fuld af selvtillid. Vi gjorde det godt til VM, da Gareth Southgate spillede med tre nede i forsvaret, men nu er han skiftet til en backkæde med fire, og han har sikkert sine grunde til det.

- Men når det engelske landshold spiller med fire i bagkæden, går det en smule ud over Trent. Så hvordan får man det bedste ud af ham? Jeg synes, man skal rykke ham længere frem og give ham mere frihed. 

Liverpool-spilleren har optrådt fem gange for The Three Lions. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED