AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
12:10:2017 17:20
Tidl. Liverpool- og United-spiller: Nederlag for United betyder ikke det store

Paul Ince er af den overbevisning, at Liverpool har mere at tabe end Manchester United.


På lørdag går det løs på Anfield, når ærkerivalerne Liverpool og Manchester United tørner sammen på Anfield.

Efter de første syv spillerunder ligger Manchester United på en delt førsteplads sammen med Manchester City, mens Liverpool er syv point efter og ligger på syvendepladsen.

Derfor kommer weekendens resultat til at betyde mere for Liverpool, mener den tidligere Liverpool- og Manchester United-spiller, Paul Ince.

- Uanset om de kommer til at vinde eller tabe, så vil Manchester United kæmpe med om titlen. Liverpool er ikke i nærheden, siger Paul Ince ifølge Daily Mirror.

- Mourinho er desperat efter at vinde. Han vil lukke munden på kritikerne. De scorer en masse mål, og Lukaku er i målhumør. Det kan blive forskellen mellem de to hold.

- Liverpool udnytter ikke deres chancer, og deres defensiv er dårlig. Lukaku kan blive for stor en mundfuld for dem, lyder det fra Paul Ince.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED