Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tidl. Liverpool-midtbane afslører: Jeg var i behandling for kræft

Af Kasper Leif Pedersen
27.01.2023 Kl. 14:19
Trist nyt fra den tidligere Liverpool-stjerne.

Emre Can har været i flere europæiske storklubber bl.a. i form af Borussia Dortmund, Juventus og Liverpool.

Den tyske midtbanespiller skiftede til de italienske giganter på en fri transfer i sommeren 2018, efter at hans fireårige kontrakt på Anfield var udløbet.
 
Dog kort efter skiftet udsendte Juventus en officiel der bekræftede, at den 29-årige tysker stod over for en operation af skjoldbruskkirtlen, og sagde, at midtbanespilleren ville "gennemgå kliniske tests og undersøgelser for en skjoldbruskkirtelknude, der også kunne kræve kirurgisk behandling.
 
Emre Can, der nu er i Borussia Dortmund, har dog nu afsløret, at den kirurgiske behandling han gennemgik, var for kræft i skjoldbruskkirtlen.
Det fortæller den tidligere Premier League-spiller til DAZN ifølge Mirror:
 
– Jeg havde kræft i skjoldbruskkirtlen, og jeg var nødt til at blive opereret hurtigst muligt. Det har ændret meget i mit liv. Du kan have mange penge, du kan have alt, men helbredet er det vigtigste.
 
– Det er en del af livet, og jeg foreslår alle at gennemgå screeninger, det er ligegyldigt, hvor sund man tror, man er, hvis man finder ud af disse ting i tide, kan man handle.
 
– Jeg er så taknemmelig over for Juventus' læger,. De ringede til mig to måneder efter min lægeundersøgelse hos klubben. Jeg vidste ikke, hvad der foregik, jeg vidste ikke engang, hvad en skjoldbruskkirtel var, og jeg ville aldrig forestille mig, at jeg havde kræft.
 
Can var ude i to måneder efter operationen og vendte tilbage i december 2018 i løbet af det, der skulle blive et 18-måneders ophold i den italienske storklub.
 
Emre Can har spillet 166 kampe for The Reds, hvor han var en del af de Liverpool-mandskaber, der tabte finalerne i Carabao Cuppen, Europa League og Champions League under Jürgen Klopp mellem 2016 og 2018.
 

 

Annonce