Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:04:2021 16:57
Tidl. Liverpool-keeper: Derfor spiller Alisson ikke til sit bedste

Liverpool-keeper Alisson transfervinduet har ikke været prangende i år, men det findes der logiske årsager til, mener Simon Mignolet.


Liverpools førstemålmand var en central figur i Liverpools Champions League og Premier League-triumfer i løbet af de seneste par sæsoner, men brasilianeren har virket ved siden af sig selv i denne sæson.

Sammen med resten af Liverpool-truppen har førstekeeperen været svagt spillende, hvor Alisson har lavet bemærkelsesværdigt mange fejl.

Dette mener den tidligere Liverpool-keeper Simon Mignolet dog, at der findes årsager til, mens belgieren også selv kan nikke genkendende til nogle af Alissons problematikker.

- Alissons situation har flere årssager, indledte Mignolet til De Tribune.

- På den ene side har han haft et par skader, mens han på den anden side har manglet Virgil van Dijk i hele sæsonen. Det er en masse stabilitet, der pludselig er væk.

- Det var faktisk allerede forskellen, dengang jeg var i klubben. Van Dijk kom til, og få måneder senere røg jeg på bænken.

28-årige Alisson har stået 26 kampe for Liverpool i denne sæson med syv clean sheets til følge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED