Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2021 13:49
Tidl. Liverpool-assistent: Derfor får de intet comeback mod Real Madrid

Pako Ayestarán tror ikke på, at Liverpool vender nederlaget til Real Madrid i onsdagens returkamp på Anfield.


Rafael Benitez' forhenværende assistenttræner, Pako Ayestarán, tror ikke, at Liverpool er i stand til at vende 3-1 nederlaget fra første kamp mod Real Madrid.

Liverpool har ellers en flot tradition for at lave historiske comebacks på Anfield, men Ayestarán føler ikke, at der er lagt op til endnu en famøs Anfield Night.

- Det er et kæmpe plus for Real Madrid, at Anfield er tomt. Atmosfæren, da jeg oplevede vores kvartfinaler mod Juventus og semifinale mod Chelsea, wow, det var helt særligt. Det giver dit hold et gevaldigt spark bagi, siger Ayestarán til Marca.

Men de manglende tilskuere er ikke det eneste, der taler imod et comeback. Real Madrids erfaring fra disse vigtige kampe kommer også til at spille en rolle, tror den tidligere assistent.

- Madrid har masser mod og har stået i samme situation mange gange før. De kommer også med et positivt momentum efter sejren over Liverpool og Barcelona. Der hænger stadig meget tvivl over Liverpool, fordi deres mange skadede spillere skaber usikkerhed, siger Ayestarán.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED