Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:05:2022 18:48
Tidl. City-spiller spillede en vigtig rolle i Haaland-transfer

Han var blandt andet med til at organisere logistik og lægetjek.


Anderlechts nuværende manager, Vincent Kompany, spillede en rolle i forbindelse med Erling Haalands transfer til Manchester City.
 
Den tidligere City-spiller var således medvirkende til, at den 21-årige nordmand mandag kunne gennemføre det obligatoriske lægetjek på Erasmus-hospitalet i den belgiske hovedstad, Bruxelles, forud for skiftet, der blev en realitet tirsdag.
 
Haaland fik fri mandag til at tage sig af personlige anliggender, og det viste sig altså at være et lægetjek, der var under opsejling. 
 
Den franske avis L’Equipe mener at vide, at Kompany var med til at organisere lægetjekket. 
 
Således har han været med til at planlægge logistik, ligesom han også mødtes med Citys medicinske stab. 
 
Det blev til i alt 11 år i City for Kompany, der repræsenterede klubben i perioden fra 2008 til 2019. Siden blev han spillende træner hos Anderlecht, inden han gik over til en permanent managerrolle.
 
På trods af, at han er fortid på Etihad, lader det altså til, at han fortsat vil have, at det går hans tidligere arbejdsgiver godt.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE