AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:09:2020 10:38
Tidl. Chelsea-spiller: Luiz og Willian forsøger at lokke mig til Arsenal

Oscar fortæller i et interview Fox Sports Brasil, hvordan landsmændene David Luiz og Willian prøver at lokke ham til Arsenal.


Først hentede Arsenal David Luiz i Chelsea, og denne sommer stod klubben på spring, da Willian havde kontraktudløb hos Londonrivalerne. Stod det til de to brasilianere, så skulle The Gunners tilføje endnu en tidligere Chelsea-spiller til truppen - nemlig Oscar.

For ifølge playmakeren, der i dag spiller for Shanghai SIPG, prøver Luiz og Willian at lokke ham til The Emirates.

- De ringede mig op, for vi snakker stadig og har god kontakt. De sagde; "Kom til Arsenal, kom hertil," fortæller Oscar til Fox Sports Brasil.

Men det er nemmere sagt, end gjort for den 29-årige brasilianer, som forlod Chelsea for omkring £60 millioner i 2017.  Et skifte til kinesisk fodbold, som gjorde ham til en af verdens bedst betalte spillere, men som også gør det svært at vende tilbage til Premier League.

- Det er lidt svært for mig at skifte til Arsenal, for jeg har stadig kontrakt med Shanghai. Willian havde kontraktudløb, og jeg er glad for, at Luiz og han nu er sammen, fortæller Oscar.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED