AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:10:2022 17:10
Tidl. Chelsea-spiller er så rig, at han kunne købe Manchester United TO gange

Familien Glazer kræver 75 milliarder kroner for Manchester United.


Har du hørt om Faiq Bolkiah?

Muligvis ikke, men han har faktisk en fortid hos hele tre Premier League-klubber i form af Southampton, Chelsea og Leicester.

Niveauet rakte dog ikke til at begå sig fast på et Premier League-mandskab, og i dag er 24-årige Bolkiah at finde på kontrakt hos den thailandske klub Chonburi FC.

Selvom det ikke blev til en karriere som førsteholdsspiller hos en Premier League-klub er Bolkhias pung fortsat velpolstret. Det skyldes, at han er medlem af kongefamilien i Brunei.

Bolkiah er således god for 150 milliarder danske kroner. Og det betyder, at han kan købe Manchester United, hvis han vil.

Trods en omfattende rigdom, valgte Bolkiah at jagte drømmen som professionel Premier League-spiller, og han skrev da også under på en professionel kontrakt med Leicester i 2017, men kontrakten blev ophævet tre år senere, i 2020.

Familien Glazer satte for nylig et skyhøjt prisskilt på klubben fra Old Trafford, som de nødigt vil af med. Det koster 75 milliarder kroner at lokke klubben ud af amerikanernes hænder.

Bolkiah er således i stand til at købe Manchester United hele to gange.

Der har været store protester af familien Glazers ejerskab af Manchester United. Protesterne tog for alvor fart i begyndelsen af 10'erne. Og fra at være en usælgelig genstand, har Glazer nu angiveligt ændret holdning til, at klubben kan købes for det skyhøje beløb.

Storbritanniens rigeste mand, Jim Ratcliffe, nævnes som den mest seriøse bejler, skulle et ejerskifte finde sted.

Den nu afdøde Malcolm Glazer købte sig første gang ind i Manchester United i 2003. Familien har siden øget sin ejerandel, så den nu har magten over 97% af stemmerne.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE