AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:06:2019 18:15
Tidl. Chelsea-midt: Jeg ønsker, at Sarri bliver - men han har fået nok

Gus Poyet forstår ikke, hvorfor Chelsea vil af med Maurizio Sarri, men den tidligere Chelsea-midt tror, at Sarri er træt af kritikken.


Maurizio Sarri ligner efterhånden en færdig mand på Stamford Bridge, da det bager op til, at italieneren skal erstatte Massimiliano Allegri i Juventus. 

Den tidligere Napoli-træner har ofte været skydeskive for kritik i denne sæson, og det forstår den tidligere Blue Gustavo Poyet ikke. 

- Jeg synes, at Sarri har gjort det rigtig godt. Jeg ved godt, at vi tidligere på sæsonen snakkede om Sarribal og bla bla bla, sagde Poyet til talkSPORT.

- I sidste ende sluttede han treer i Premier League bag de to bedste hold i ligaen i meget lang tid, vandt Europa League og han var i finalen i Capital One Cuppen, som blev tabt i straffe. Så helt dårligt var det ikke. 

- Jeg er ikke sikker på, om det er Chelsea, der vil af med ham, eller om han selv ønsker at smutte. Det ser ud til, at han har fået nok af kritikken, og at det faktisk er ham, der vil væk. 

- Jeg ønsker, at han bliver. Med de resultater han har fået, tror jeg, det ville være fint, hvis han blev der år mere. Men jeg har en følelse af, at det er ham, der har fået nok. Jeg håber det ikke. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED