AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:06:2019 21:30
Tidl. Chelsea-forsvarer om Lampard: Fansene kan blive utålmodige

Chelsea-legenden, Ron Harris, frygter, at Chelseas fans kan blive utålmodige, såfremt The Blues vælger at ansætte Frank Lampard som manager.


Maurizio Sarri og Chelsea stoppede fornylig samarbejdet efter blot én sæson, og den italienske manager fortsætter i stedet karrieren i Juventus i hjemlandet. 

Derfor er London-klubben i øjeblikket på udkig efter ny manager, og her rygtes det, at de er særdeles lune på tanken om at hente Frank Lampard hjem til Stamford Bridge.

Ron Harris, der spillede i Chelsea fra 1961 til 1980, frygter dog, at Chelsea-supporterne går hen og bliver utålmodige med Lampard i spidsen, da The Blues er underlagt nogle restriktioner, der gør, at Premier League-titlen ikke er i sigte lige foreløbig. 

- Hvis man ser på de topmanagers, der har været der, har de ikke fået mere end to år i klubben. Hvis Frank beslutter sig for at komme, kan det blive ændret, og de giver ham måske mere tid - især hvis transferkarantænen træder i kraft, sagde Harris til Love Sport Radio

- Spørgsmålet er, om Chelsea-fansene er tilfredse, hvis det går 2-3 år, før de unge drenge slår igennem. Med alt respekt for de udlejede spillere, så er der stor forskel på Premier League og de lavere rækker. 

- Selvom nogle af dem har gjort det godt, så er det et helt andet spil. Jeg snakker ikke dårligt om de lavere rækker, men der er så mange gode hold i Premier League. Nogle gange kan fansene godt blive meget utålmodige. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED