Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:04:2021 17:49
Tidl. Arsenal-profil: Arteta skal erstattes med en "større" Arsenal-mand

Nwankwo Kanu mener, Arsenal bør få fingrene i en træner, som nærmest bløder Arsenal.


Mikel Arteta vil være under pres, hvis ikke Arsenal slutter sæsonen stærkt med en Europa League-triumf, og Nwankwo Kanu kunne sagtens se spanieren blive afskediget, hvis det modsatte blev tilfældet.

Ender det sådan, håber den tidligere Gunners-angriber, at klubben erstatter Arteta med en manager, der er "Arsenal hele vejen igennem".

- Jeg er enig med William Gallas, når han siger, at Patrick Vieira ville være en god træner for Arsenal, for han er Arsenal-mand hele vejen igennem. Jeg tænker det samme om Thierry Henry, siger Kanu til Ladbrokes.

Lige nu føler nigerianeren ikke, at man kan sige, Arteta gør et godt stykke arbejde.

- Man kan ikke ligefrem sige, at Arteta gør et fantastisk stykke arbejde, men man må huske, at han står i en europæisk semifinale og har arbejdet hårdt. De bør kaste alt ind efter at vinde Europa League nu, men gør de ikke det, hvem ved så, hvad der vil ske med Arteta. Fodbold handler om at opnå resultater, siger Kanu.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED