AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:09:2020 12:08
Tid. Spurs-spiller i stor svada: Alle undtagen to profiler er gennemsnitlige

Jamie O'Hara synes ikke, situationen ser særligt positiv ud for sin tidligere klub.


José Mourinho kritiserede højlydt hele Tottenham-truppen efter weekendens nederlag til Everton, men portugiseren og Daniel Levy burde måske tage et grundigt kig i spejlet, før de peger fingre af andre.

Det mener klubbens tidligere spiller Jamie O'Hara, der hverken er begejstret over Mourinhos taktikker eller Levys transferaktivitet.

- I sidste ende er det José Mourinho, det bør tage skylden. Han satte sit hold sådan op, og da jeg så dem spille, tænkte jeg: "Hvad laver Spurs? Presser de? Falder de dybt? Er de kompakte?" Der var ingen identitet over noget, de foretog sig, siger O'Hara til Talksport.

- Det var en af de værste præstationer, jeg længe har set. De så så gennemsnitlige ud, at fortsætter de sådan, så skal de være heldige at ende i den bedste halvdel af tabellen.

The Lilywhites skulle i øjeblikket fokusere sine kræfter på at få signet en angriber med Bas Dost fra Frankfurt rygtet til i dagens engelske aviser. Ellers har klubben signet Joe Hart, Matt Doherty og Pierre-Emile Højbjerg i dette transfervindue.

Og lad os bare sige, at O'Hara ikke ligefrem er imponeret af nogen af de tre.

- Rekrutteringen har været chokerende ringe. De har ikke opgraderet en eneste spiller, som har forladt klubben. De eneste, som er i nærheden af verdensklasse, er Kane og Son. Alle andre er helt og aldeles gennemsnitlige, mener O'Hara.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED