Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2022 21:53
Thomas Tuchel: "Jeg tog desværre fejl"

Chelseas tyske manager, Thomas Tuchel, ærgrer sig over finalenederlaget til Liverpool, der er det andet på blot få måneder.


Chelsea måtte for anden gang på få måneder indkassere et finalenederlag til Liverpool. Først i Carabao Cuppen, og i dag i FA Cuppen.
 
Det er en hård skæbne, der har overgået Thomas Tuchels mandskab. I begge kampe er det nemlig blevet til 0-0 efter både ordinær og forlænget spilletid, mens Liverpool har vundet begge straffesparkskonkurrencer. Det er selvsagt noget, der ærgrer Thomas Tuchel, som dog kan fortælle, at han er stolt af sit mandskab.
 
- Ligesom i den sidste finale - i Carabao Cuppen - fortryder jeg intet. Jeg fortalte holdet, at jeg var stolt. Vi spillede 240 minutters finale mod det måske mest farlige ofensive mandskab i hele verden, og det er blevet til to gange 0-0. Vi tabte på straffespark, og vi er skuffede og kede af det, men på samme tide er vi stolte, fordi vi har vist alt, hvad vi behøvede, siger Thomas Tuchel på et pressemøde ifølge Football London.
 
- Jeg var sikker på, at momentum var med os under kampen, men desværre tog jeg fejl, lyder det videre fra tyskeren.
 
Nu har Chelsea kun Premier League tilbage at fokusere på. Her skal klubben møde Leicester og Watford i sæsonens to sidste kampe, hvor tredjepladsen skal sikres.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE