AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:07:2019 20:21
Thomas Frank vil på rov i Southampton

Thomas Frank og Brentford ønsker at sikre sig Southampton-angriberen Sam Gallagher i dette transfervindue ifølge Teamtalk. Angriberen skal hentes som en erstatning for klubbens topscorer Neil Maupay, der rygtes væk fra Brentford.


Thomas Frank har i sinde at forstærke sit Brentford-mandskab forud for næste sæson. Den danske manager har angiveligt Premier League-angriberen Sam Gallagher i kikkerten.

Gallagher har tidligere spillet for adskillige klubber i Championship, men i forrige sæson tørnede angriberen ud for Southampton.

Her blev det dog ikke til meget spilletid for den 23-årge angriber, eftersom Gallagher kun kom på banen i fire Premier League-kampe.

Derfor er det ikke utænkeligt, at Thomas Frank kan lokke den 193-centimeter høje brite til Brentford.

Thomas Frank ser ud til at miste Neal Maupay, der i øjeblikket rygtes kraftigt til Sheffield United, og danskeren vil i så fald komme til at mangle en angriber, der kan lave mål.

Maupay har været Brenfords farligste våben i de seneste sæsoner, og franskmanden scorede 25 mål for klubben i sidste år.

Hvis Gallagher skal være arvtageren for Maupay, så skal Brentford angiveligt betale 5 millioner pund. På trods af britens manglende Premier League-gennembrud skulle Wigan og Blackburn også være interesseret i Gallagher.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED