Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:07:2021 22:00
Thomas Frank og Brentford i nyt transferkapløb

Der kan meget vel komme lidt skotsk islæt til Brentford-lejren inden længe.


Thomas Frank og Brentford er igen en del af et mindre transferkapløb. Denne gang om den skotske midtbanespiller, Barry Bannan.

Det beretter Sky Sports.

Bannan er anfører i Sheffield Wednesday, der netop er rykket ned i League One fra Championship. Dén nedrykning betyder at kaptajnen kan forlade den synkende skude for bare £1 million pund, hvilket må siges at være en overkommelig sum.

Dog er Frank og Brentford som bekendt ikke alene om interessen. Flere klubber holder øje med Bannan, heriblandt Swansea der nævnes som de umiddelbart største rivaler. 

Brentford forsøgte allerede sidste år at hente skotten, men uden held. Nu kan det dog være at en tilværelse i Premier League kan gøre underværker i deres forsøg på at hente en ny forstærkning. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE