Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:07:2021 17:56
Liverpool vil skyde ham afsted: Denne klub fører kapløbet

Nu kan Harry Wilson formentlig snart skifte sin status som lejesvend ud med en permanent aftale.


Liverpool-spilleren Harry Wilson kan meget vel lande permanent i Fulham og dermed få hjemmebane på Craven Cottage i den kommende sæson.

Det erfarer fodboldmediet Goal.

Wilson har været lejesvend de seneste tre år, hvor han har tørnet ud for klubber som Hull, Bournemouth, Derby og senest Cardiff City, men nu vil Liverpool indkassere et transferbeløb for kantspilleren, så der kan investeres i truppen på Anfield.

Den 24-årige waliser har ikke udsigt til at blive en fast del af Liverpool og dermed giver et skifte god mening for ham denne sommer, hvor der også har været interesse fra danskerkolonien Brentford samt portugisiske Benfica.

Det lader dog til at blive under Fulham-manager Marco Silvas vinger, at Wilson nu for alvor skal folde sig ud. Liverpool kræver i omegnen af £15 millioner pund for Wilson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE