AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:11:2022 08:22
Thierry Henry om Liverpool-angriber: Han minder mig om en ung Luis Suaréz

Den tidligere Arsenal-angriber sætter nogle ord på den nye Liverpool-angriber


Darwin Núñez var både på tavlen og i oplæggerens rolle,  da Liverpool vandt med 2-0 over Napoli tirsdag aften.

Den unge angriber har på trods af kritk nu 7 mål i 15 kampe for The Reds.

Dog føler den tidligere Arsenal-angriber og nuværende ekspert på CBS Thierry Henry, at der er nogle steder, hvor han klart kan forbedre sig:

- Jeg tror, han har brug for selvtillid, og den selvtillid, jeg taler om, er, at når man er i en klub og føler, at man kommer til at spille hver uge, er man lidt mere kold foran mål. Han vil gøre så meget, for at  begejstre Liverpool-fansene, så har han nogle gange travlt med det. Han får bolden, og så skynder han sig i stedet for at kontrollere den, gå tilbage på sin højre fod og afslutte rent. Det har jeg været igennem. Når man ankommer som en stor spiller og bare overdriver det til tider. At komme ind efter Sadio Mane, det er ikke let at gøre, og man overdriver bare i stedet for at være rolig, kølig og afslutte.

Den franske Liverpool-legende mener også, at den 22-årige uruguayaner minder om hans landsmand, som også har fortid i Beatlesbyen. 
 
- Han er den type fyr, hvor når han får en, så kommer tingene. Jeg tror ikke, at han er en afslutter som Robbie Fowler, der er ikke mange, der afslutter som Robbie Fowler, for at være helt ærlig, men han har mål i sig. Han er lidt mere håndfuld. Nogle gange vil han skynde sig lidt ligesom Alexis Sanchez eller en ung Luis Suaréz, når man følte, at tingene hoppede af ham og den slags, men når man begynder at mestre det, man er god til, så kan man bedre kontrollere det. Og det tror jeg, at det vil ske for ham. Jeg tror, at han kan gøre det, siger Henry til CBS-studiet.
 
Liverpools næste kamp er på søndag mod Tottenham. 
 
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE