Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2021 12:24
Thiago forklarer: Denne lighed adskiller Klopp og Guardiola fra andre trænere

Thiago Alcantara har arbejdet med begge succestrænere og kan fortælle lidt om, hvorfor de skiller sig ud fra mængden af managere.


Thiago Alcantara har spillet under Pep Guardiola i Bayern München og nu Jürgen Klopp i Liverpool, så den spanske midtbanestjerne kan i dag kaste et lys over den lighed mellem de to managere, der adskiller dem fra andre Premier League-bosser.

Det er særligt deres spilfilosofi og evne til at formidle den til spillerne, der gør udfaldet, afslører Thiago i et interview med ESPN.

- Det, der adskiller de to trænere fra resten, er deres ide om at have en meget klar metode til kampene og evnen til at videregive det til spillerne, fortæller spanieren til ESPN.

- Spillerne lytter med respekt og gør, hvad trænerne beder dem om. Det er det vigtigste, som Guardiola kunne, og som Klopp nu gør.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED