Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:05:2022 23:19
Ten Hag ser ud til at få ønske opfyldt: Får rutineret ansigt til United

Det lader til, at Erik ten Hag får tilknyttet Steve McClaren til trænerstaben i Manchester United.


På nuværende tidspunkt har Manchester United endnu ikke præsenteret Steve McClaren som en del af den trænerstab, som Erik ten Hag skal arbejde sammen med i næste sæson, men meget tyder på, at den rutinerede englænder bliver en del af setuppet.

Ifølge The Times deltog han således i et strategimøde med Erik ten Hag, Mitchell van der Gaag og John Murtough i Amsterdam i løbet af torsdagen, og dermed kom der altså en klar indikation på, at McClaren kommer til Manchester United.

Dermed ser Erik ten Hag også ud til at få sit ønske opfyldt.

Hollænderen var ret hurtig til at pege på McClaren som en, han ville have med sig til Manchester United, men i første omgang var klubben dog ikke lydhør over for den idé.

Noget tyder dog altså på, at ten Hag har vundet det første store slag og kommer til at arbejde tæt sammen med McClaren fra næste sæson.

De to kender hinanden indgående fra en fælles fortid i Twente, hvor ten Hag var assistent under McClaren i to sæsoner.

Et af emnerne på torsdagen strategimøde var blandt andet klubbens transferstrategi, og det rygtes, at Manchester United giver ten Hag lige over en milliard kroner til at købe nye spillere for.

Derudover kan han bruge yderligere penge, hvis der kommer penge ind fra salg af nuværende spillere.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE