AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:10:2022 18:44
ten Hag om Ronaldo: "Han er pissesur, når han ikke spiller"

Erik ten Hag svarer på, hvordan Cristiano Ronaldo har det hos Manchester United lige nu.


Det er kun blevet til én startplads i Premier League for Cristiano Ronaldo i Premier League denne sæson, og søndag så han hele rivalopgøret mod Manchester City fra bænken.

Derfor blev Erik ten Hag også ganske naturligt spurgt ind til, hvordan den portugisiske verdensstjerne har det i øjeblikket på dagens pressemøde.

- Jeg ser ikke, at han er utilfreds. Han er glad. Han træner godt. Han nyder det, og jeg synes, at alle træner godt, sagde Erik ten Hag ifølge Forbes.  

- Han er selvfølgelig ikke glad for, at han ikke spillede i søndags, men det var ikke spørgsmålet. Spørgsmålet var, hvordan han er på træningsbanen, og hvordan hans humør er omkring holdet. Han er glad, men selvfølgelig vil han spille, og han er pissesur, når han ikke spiller.

Næste mulighed for at få spilletid for Cristiano Ronaldo er i morgen, hvis Manchester United møder Omonia på Cypern i Europa League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE