ten Hag om 3-1-nederlag til Brighton: "De første 20 minutter var vores"

Af Kasper Leif Pedersen
16.09.2023 Kl. 18:53
Erik ten Hag har udtalt sig om 3-1-nederlaget til Brighton.

Christian Eriksen har allerede udtalt sig om nederlaget til Brighton denne lørdag.

For det var ikke en god dag på kontoret for De Røde Djævle, der måtte se sig besejret med 3-1 til Premier League-klubben fra den engelske sydkyst.

Efter kampen var det også tydeligt at fornemme, at det var en Erik ten Hag, der var skuffet.

– Vi er skuffede. Men det var virkelig små marginaler. Vi er så tæt på mod et godt hold. De første 20 minutter var kun vores. Vi skabte chancer, men scorede ikke. Vi indkasserede et mål på deres første angreb. Derefter havde vi en periode i kampen, som var ret svær, vi kæmpede for at få et mål, og det blev annulleret.

– Så det er svært i denne periode. Det er ikke faldet ud til vores fordel, men vi vil kæmpe os tilbage, og hvis vi holder sammen, spiller som et hold og holder os til reglerne, så kommer vi tilbage, sagde hollænderen ifølge BBC.

Klubben fra den røde del af Manchester skal på onsdag møde Bayern München på Allianz Arena i Champions League, der fredag spillede 2-2 med Bayer Leverkusen.