AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2023 19:14
Eriksen om pinligt 3-1-nederlag: "Det er en tung én"

Christian Eriksen har udtalt sig om lørdagens nederlag til Brighton.


Manchester United fik ikke vendt skuden denne lørdag.

For De Røde Djævle skulle forsøge at komme ovenpå, efter at man gik til landsholdspause med et 3-1-nederlag til Arsenal i bagagen.

 

 

Men Erik ten Hags tropper tabte endnu engang 3-1, og efter kampen, så kunne man også fornemme, at det var en skuffet Christian Eriksen til sit interview efter kampen.

- Det er en tung én. Vi er nødt til at se på os selv. Vi ændrede nogle ting, men vi er skuffede.

- I første halvleg havde vi mange momenter, vi havde god kontrol. De havde meget boldbesiddelse, men ikke mange chancer. Så scorer de på deres første chance, og med det system, de spiller, beholder de bolden meget, og vi var nødt til at jagte den. Men vi havde stadig chancer for at komme tilbage i kampen.
 
Den danske landsholdsspiller blev efterfølgende spurgt om, hvad der skal til for at vende tingene.
 
- De små ting. Vi havde offside mod Arsenal og i dag, da vi scorede, men den var ude af spil. De små ting, vi mangler, og lidt held til at komme over stregen og få noget ud af den indsats, vi gør. Enhver kamp i starten af sæsonen er meget vigtig, uanset hvem man møder. Vi fokuserer på vores kampe, og uanset hvem vi møder, vil vi gerne vinde. Men vi har allerede tabt tre, og det er vi nødt til at ændre, sagde Eriksen ifølge BBC.
 
Manchester United skal i midtugen møde Bayern München, hvor turen i den kommende weekend i Premier League-regi går til Turf Moor og Burnley.

TOPHISTORIER LIGE NU

1. BREAKING: Premier League-klub solgt

2Pochettino med dårligt nyt om Chelsea-stjerne

3. Hvornår er Antony tilbage for Manchester United? Det var ten Hags svar

4Spår svær sæson for Eriksen: Her er hans store problem

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE