AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:10:2022 09:17
ten Hag har ændret mening: Ronaldo kan skifte klub i januar

Erik ten Hag vil ikke stå i vejen, hvis der i januar kommer et passende bud på Cristiano Ronaldo.


I sommerens transfervindue ville Cristiano Ronaldo gerne væk fra Manchester United, men klubbens nye manager Erik ten Hag var ikke parat til at lade den portugisiske verdensstjerne gå.

Sidenhen er det dog blevet tydeligt, at Ronaldo ikke er en del af hollænderens foretrukne spillere, og derfor har holdningen nu også ændret sig.

The Telegraph skriver således nu, ten Hag ikke vil stå i vejen for et klubskifte for Ronaldo, hvis der lander et passende bud på angriberen allerede i januar, når transfervinduet åbner igen.

Ronaldo har kun fået en startplads i Premier League denne sæson, og senest så han hele Manchester-derbyet fra bænken.

Efter sigende var der kun et konkret bud fra saudiarabiske Al Hilal på Ronaldo i sommer, og portugiseren stilede efter at skifte til en klub, der var med i Champions League.

På nuværende tidspunkt er der heller ikke nogen meldinger om andre klubber, der er interesserede i at købe angriberen, som fylder 38 år den 5. februar.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE