AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:02:2023 21:02
ten Hag forsvarer Casemiro: "Han var ikke den værste"

Erik ten Hag er ude og rose sit mandskab efter sejren over Crystal Palace.


Erik ten Hag & Co. fik igen tre point i hus, da Manchester United vandt 2-1 hjemme over Crystal Palace.

Det endte dog også med at blive en dyr sejr.

I anden halvleg blev Casemiro udvist for at tage kvælertag på Will Hughes, og den brasilianske midtbanespiller står dermed til tre spilledages karantæne.

Efter kampen roser Erik ten Hag sit mandskab og kritiserer også to spillere fra Crystal Palace.

- Vi spillede en god kamp. Vi spillede fantastisk, og det var virkelig intenst indtil det 70. minut, da episoden kom. Man kan se, at holdet står sammen. Der er en god vilje i truppen, og de accepterer ikke, at en medspiller kan blive alvorligt skadet, som det skete med Antony, siger Erik ten Hag ifølge MEN.

- Holdet står sammen, men man skal selvfølgelig kunne håndtere sin følelelser, men det er svært i sådan et øjeblik. Jeg så to hold slås mod hinanden. Jeg så to hold med spillere, som gik over stregen, og det gik ud over én person, som blev sendt ud. Det er ikke i orden. 

- Spilleren (Schlupp, red.) tager en stor risiko ved frisparket, da Antony bliver skadet ved at skubbe ham ud over linjen - og man kender banen her. Alle reagerer. Ikke kun Casemiro. Ayew var en af de spillere, som var værre end Casemiro.

- Casemiro gik efter min mening over stregen. Men man skal være konsekvent og stabil ved VAR.

- Sidste uge mistede vi Eriksen ved en farlig tackling. VAR gjorde ingenting. Mateta gav Martinez en albue i hovedet, og han løber rundt i to uger med en bandage. VAR gør intet, lyder det fra Erik ten Hag.

Manchester United ligger på tredjepladsen i Premier League-tabellen med fem point op til Manchester City på andenpladsen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE