Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ten Hag: Fire United-spillere er tvivlsomme

Af Emil Plovgaard
23.12.2022 Kl. 16:19
Manchester United har en hel kvartet af spillere, som der er tvivl om til tirsdagens opgør mod Nottingham Forest.

Onsdag aften var Manchester United i aktion, da det blev til en 2-0-sejr over Championship-klubben Burnley i EFL Cuppen.

Harry Maguire missede dén kamp på grund af sygdom, mens både Lisandro Martinez og Raphaël Varane var fraværende på grund af deres deltagelse ved VM-slutrunden.

Det forventes, at Martinez og Varane er tilbage på Carrington på mandag – Boxing Day – 24 timer inden kampen mod Nottingham Forest i Premier League på Old Trafford.

Ten Hag ved ikke, om Maguire når at komme sig fra sin sygdom, og derudover blev der heller ikke udstedt garanti om spilletid til hverken Martinez eller Varane.

– Det kan jeg ikke svare på, for Harry er syg. Jeg ved ikke, hvordan det udvikler sig. Vi bliver nødt til at vente. Måske i de kommende timer, de kommende dage, og så må vi se, om han er til rådighed mod Forest, siger Erik ten Hag på et pressemøde lillejuleaftensdag.

– Han jubler stadig i Buenos Aires. Han er i Buenos Aires, og det kan jeg godt forstå, det er meget følelsladet, når man opnår VM-succes til sit eget land, siger Ten Hag om Martinez, der for nylig vandt VM med Argentina.

– Det er fantastisk, det er det største, man kan opnå i fodboldverdenen. Licha er dog også nødt til at forstå, at den 27. december er Premier League tilbage.

– Han (Varane, red.) er skuffet, og det ville alle, som har tabt en VM-finale, være. Jeg mener også, han kan være stolt over, at han igen har spillet i en finale, og med alt det, han har opnået i løbet af sin karriere.

Diogo Dalot var ikke med i kampen mod Burnley som følge af en skade, han pådrog sig i forbindelse med Portugals kvartfinale mod Marokko, og han er tvivlsom.

Heller ikke Jadon Sancho ventes at være med i tirsdagens opgør, da han er blevet sendt på et individuelt træningsprogram.

Manchester United ligger nummer fem i Premier League, og der er tre point op til Tottenham på den afgørende fjerdeplads, som sikrer kvalifikation til Champions League.

LÆS OGSÅ: Jude Bellingham har valgt sin næste klub

LÆS OGSÅ: Her er Manchester United-fansenes nye sang til Cristiano Ronaldo

Deltag i vores adventskonkurrence om et par lækre BEOPLAY EX-høretelefoner fra B&O til en værdi af 2.999 kroner:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)

Annonce