AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:11:2022 10:58
Teleselskab forventer at sætte streamingrekord til VM i Qatar

De forventer at sætte rekord ved årets VM-slutrunde.


Der er blevet opfordret til boykot af VM i Qatar fra mange fronter, men alligevel forventer streamingtjenesten Telenor at slå streamingrekord ved årets VM-slutrunde.

Det oplyser Telenor i en pressemeddelelse.

- Vores data fra lignende sportsevents viser, at der sker et klart peak i streamingen, når det danske hold går på banen og specielt, når de vinder. Vi forventer, at det bliver mindst lige så stort som ved EM sidste år efter landsholdets succes. Disse peaks kan blive en udfordring for vores servere og dermed den normalt gode kundeoplevelse. Derfor har vi sørget for at indkøbe og implementere ekstra kapacitet på serverne, så danskerne gerne skulle være sikret stabil streaming i god kvalitet, lyder det fra Jesper Mølbak, der er netværksekspert hos Telenor.

Desuden oplyser Telenor, at forventningen er, at streamingtrafikken under årets VM bliver 2-3 gange så høj som en søndag aften, hvor aktiviteten normalvist topper.

EM-kvartfinalen mellem Danmark og Tjekkiet, der blev spillet 3. juli sidste år slog desuden rekord for dataforbruget på Telenors netværk.

- Vi har hele tiden et øje på netværket og kundernes forbrug for at sikre, at vores netværk er gearet til at kunne afvikle den trafik, der er brug for. Vores ambition er altid at give kunderne den bedste oplevelse, der, hvor de befinder sig, og det gælder naturligvis også i forbindelse med VM, som vi ved, at mange af vores kunder gerne vil følge med i, siger Mølbak videre.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE