AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2018 08:10
Telegraph: Martin O'Neill tilbudt Stoke-job

Martin O'Neill kan være på vej tilbage til Premier League, efter Stoke angiveligt har tilbudt ham jobbet som manager for klubben.


Efter fyringen af Mark Hughes har Stoke været på jagt efter en ny manager, men det har ikke været helt nemt at finde den rette mand til jobbet. 

I lang tid troede the Potters, at de ville få fat i Espanyols Quique Sánchez Flores, der endda havde accepteret en kontrakt med klubben, men i sidste sekund valgte den tidligere Watford-manager at blive i Spanien. 

Stoke har efterfølgende rettet blikket mod en gammel kending af Premier League i form af Martin O'Neill, der tidligere har stået i spidsen for Leicester, Aston Villa og Sunderland. 

O'Neill har længe været nævnt som en mulig erstatning for Hughes, og ifølge The Telegraph har Stoke nu tilbudt ham jobbet, efter Sánchez Flores bakkede ud. 

Den irske landstræner skal nu beslutte sig for, om han vil stå i spidsen for the Potters, der ligger under nedrykningsstregen i Premier League. 

Ender han med at takke ja, bliver det første gang siden 2013, at han står i spidsen for et Premier League-hold. Derudover kan det også blive til et gensyn med Englands bedste række for Roy Keane, der lige nu er assistent for O'Neill på det irske landshold. Det forventes nemlig, at Keane bliver ansat som assistenttræner i Stoke, hvis O'Neill tager jobbet. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED