AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2019 20:45
Telegraph: Everton og Leicester har 'udtrykt interesse' i Leipzig-angriber

Everton og Leicester har begge forhørt hos RB Leipzig angående den franske angriber, Jean-Kevin Augustin. Det erfarer The Telegraph.


Leicester og Everton er blandt klubberne, som hører til udenfor top seks, men de har det tilfælles, at de rigtig gerne vil blande sig blandt de seks bedste klubber i England. 

The Foxes og The Toffees har angiveligt udset sig den samme angriber frem mod sommerens transfervindue. Begge klubber har ifølge The Telegraph udtrykt interesse i Jean-Kevin Augustin, som til daglig spiller i tyske RB Leipzig. 

Her skiftede den franske angriber til fra PSG i 2017 på en femårig aftale, men Augustin har ikke formået at bide sig ordentligt på holdet. 

Den 21-årige angriber har stadig alderen med sig, og det forlyder, at han kan erhverves for blot £17,5 millioner. 

Marco Silva vil gerne finde et erstatning for Cenk Tosun, som ikke har slået til siden sit dyre skifte fra Besiktas, og han vil gerne have flere muligheder end Dominic Calwert-Lewin. 

The Telegraph tilføjer, at klubberne blot har udtrykt sin interesse og spurgt ind til Augustin, og derfor har de endnu ikke lagt et formelt bud. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED