AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:08:2019 18:57
Teemu Pukkis drømmestart overrasker ikke manager

Den tidligere Brøndby-angriber Teemu Pukki har fået en forrygende start i Premier League, hvor han har scoret fire mål i de første to kampe, hvilket måske ville overraske nogen, men det overrasker ikke Pukkis manager.


Den 29-årige finske angriber skrev kontrakt med Norwich i 2018, da hans kontrakt udløb med danske Brøndby IF.

Teemu Pukki spillede en stor sæson i sidste sæson, hvor han hjalp Norwich til oprykning til Premier League, blev topscorer i Championship og blev kåret til den bedste spiller i turneringen.

I Premier League rider Pukki videre på bølgen, hvor han senest scorede hattrick i Norwich’ 3-1 sejr mod Newcastle, og han scorede holdets enlige mål i sæsonens første kamp, hvor kanariefuglene tabte 4-1 til Liverpool.

Norwich’ manager Daniel Farke er ikke overrasket over Pukkis superform i Premier League.

- Jeg er ikke overrasket, jeg arbejder med ham. Jeg ved, hvad han er i stand til, sagde Farke ifølge Sky Sports.

- Selvfølgelig er det en drømmestart i Premier League med fire mål i to kampe. Jeg er ikke sikker på, at han kan holde det gennemsnit, fordi han så ville score 70 mål i sæsonen.

- Det er ikke kun på grund af hans mål, det er også hans arbejdsrate, og hans evner til at gå med i spillet og lave assists, så jeg er vældigt glad for i øjeblikket.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED