AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:05:2019 19:01
Talksport: Arsenal er i pole position til at hente Ajax-profil

Ajax-profilen, Hakim Ziyech, har udtalt, at det ville være en drøm at spille for Arsenal. The Gunners har derfor gode muligheder for at snuppe kantspilleren for næsen af Manchester United. Ziyech har en frikøbsklausul på blot 25 millioner pund.


Gode præstationer fremavler interesse. Det kan Hakim Ziyech formentligt for alvor mærke, nu hvor Æresdivisionen er afgjort.

Marokkaneren er i hvert fald rygtet til flere topklubber. Ziyech har da også spillet en eminent sæson for Ajax, hvor det på tværs af alle turneringer er blevet til 21 mål i 49 kampe. Læg dertil 24 assists fra marokkaneren, der sammen med sine holdkammerater for nyligt sikrede sig det hollandske mesterskab.

Den 26-årige kantspiller har fået grønt lys af Ajax til at skifte, og det skifte kan meget vel komme en vis engelsk klub til gode.

Et skifte til det nordlige London kan ifølge Talksport med stor sandsynlighed blive en realitet. I hvert fald hvis man skal tro på Ziyechs udtalelser fra 2017, hvor hans forhenværende holdkammerat Justin Kluivert, spurgte Ziyech, hvor han helst ville hen i fremtiden.

-  Altså, jeg har to klubber. Det er Arsenal og Barcelona. Det er min ultimative drøm, sagde marokkaneren dengang til Ajax TV.

Ydemere sagde Ziyech, der blev kåret som årets spiller i Ajax, at han havde et helt bestemt idol.

- Ja, jeg har faktisk et idol. Mesut Ozil.

Efter sommerpausen har Ziyech muligheden for at løbe på banen med Ozil, hvis ellers han skifter til Arsenal.

Arsenal skulle eftersigende også være interesseret i Wilfried Zaha, men ivorianeren er betydeligt dyrere end Ziyech, eftersom Crystal Palace forlanger mere end det dobbelte for Zaha.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED