AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:10:2019 10:39
Takeover: Mike Ashley mødes med mexicanske forretningsmænd

Den udskældte Newcastle-ejer Mike Ashley er angiveligt interesseret i at sælge klubben, og to mexicanske forretningsmænd skulle være interesserede.


Newcastle er ”up for grabs”, som man siger i England, men ingen er kommet noget nær udbudsprisen på den nordlige Premier League-klub.

Alligevel skriver Chronicle, at ejer Mike Ashley har mødtes med to mexicanske forretningsmænd for at diskutere en eventuel overtagelse af klubben.

I artiklen fra det engelske medie fremgår det dog ligeledes, at parterne ikke kunne enes, da de unavngivne mexicanske forretningsmænd ikke havde et bud, der nærmede sig udbudsprisen.

Det forlyder, at de unavngivne forretningsfolk kunne være Orlegi Group, der er ledet af Alejandro Irarragorri og ejerne af klubben Santos Laguna.

Mike Ashley har ikke været til stede til nogen af Newcastles kampe, men har i stedet en enkelt gang sendt sin højre hånd, Justin Barnes.   


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED