AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:06:2022 15:29
Tak, men nej tak: Liverpool afviser bud

Liverpool har efter sigende afvist det første bud på back.


Liverpool har været aktive i starten af sommerens transfervindue, hvor tre nye spillere er blevet hentet til klubben.

Der forventes derfor ikke at ske meget for The Reds' vedkommende i de resterende to måneder af transfervinduet, hvad angår nye spillere.

Det kan dog ende med et salg af Neco Williams, der er blevet kædet sammen med Fulham og Nottingham Forest, og det forlyder nu, at det første bud er kommet.

Daily Mail erfarer, at Nottingham Forest er kommet med et bud på den walisiske højreback.

Artiklen fortsætter under videoen

Det bud er blevet afvist, da det ikke matcher Merseyside-klubbens krav. De vil nemlig have £15 millioner som minimum, hvis de skal sælge Neco Williams.

Kontrakten med Liverpool udløber i 2025 efter at have forlænget i 2020, men Neco Williams er selv opsat på et skifte væk fra Anfield, da han står langt tilbage i køen for spilletid.

Liverpool har bl.a. hentet den talentfulde, Calvin Ramsay, der forventes at blive den nye backup for Trent Alexander-Arnold.

Udover Fulham og Nottingham Forest meldes Southampton og PSV Eindhoven også interesseret i Liverpool-backen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE