Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:08:2020 10:55
Tæt på officielt: City-indkøb har tidl. United-stjerne som idol

Ferran Torres er tæt på at skifte Valencia ud med Manchester City.


Forleden kom det frem, at Ferran Torres er tæt på at skifte til Manchester City fra Valencia på en femårig aftale, efter at klubberne er blevet enige om en overgangssum på £21 millioner.

Her er det planen, at spanieren skal erstatte Leroy Sané, der valgte at skifte tilbage til Tyskland og Bayern München tidligere på måneden.

Nu giver Torres således en indikation på, hvad han er for en type spiller, og hvad Citys fans kan se frem til.

- David Villa og David Silva var duoen, der tog Valencia til nye højder. For mig er det dog Cristiano Ronaldo, der er det største idol på grund af måden, han spiller fodbold på, og måden han er på uden for banen. Det er beundringsværdigt, og jeg vil gerne følge hans fodspor.

- Som spiller er jeg ambitiøs, og jeg vil bare vinde, vinde og vinde, og med tiden føler man sig klar til større udfordringer og lysten til et nyt miljø. Jeg føler, at den tid er kommet for mig, lyder det fra Torres ifølge Goal.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED