AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:07:2019 11:46
Tårevædet farvel: Kompanys sidste afskedstale til holdkammeraterne

Vincent Kompany havde våde øjne, da han skulle holde sin sidste tale foran holdkammeraterne i Manchester City.


Vincent Kompany har forladt Manchester City til fordel for Anderlecht, hvor han nu er spillende træner.

Efter 11 sæsoner spillede han sin sidste kamp i Manchester City-trøjen, da Manchester City smadrede Watford 6-0 i FA Cup-finalen.

Manchester City-kaptajnen gav sin sidste tale i omklædningsrummet, og det blev et tårevædet et af slagsen. 

- Jeg vil bare sige tak. Tak for 11 år med oplevelser. Dårlige og gode stunder. Alt jeg har oplevet med denne klub, som jeg elsker. Jeg er taknemmelig. Det bliver ikke den bedste tale, fordi det er en det mest følelsesladet tale, jeg har givet i mit liv. Jeg er glad for, at dette var min sidste kamp, lød det fra Kompany ifølge MEN.

- I gutter er den bedste gruppe, jeg kunne have afsluttet min City-karriere med. Jeg har fået nye familiemedlemmer. Når man kommer til dette punkt i karrieren, så indser man, at alle her er en del af ens familie.

- Der er venter jer en udfordring. Det er svært at sige, når man lige har vundet det engelske treble, men vi har ikke vundet Champions League endnu. Det er målet nu. I kan opnå alt. Inden I ved det, så står I her som mig og har en tale og græder, og det bliver slutningen på det. Tro mig. Det går hurtigt. Lad os have en fest og fejre det. Tak, lød det fra Kompany.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED