AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2020 10:16
Syv PL-klubber viser interesse i Bale: Her er favoritterne

90 Min erfarer, at op mod syv forskellige Premier League-klubber har en form for interesse i at hente Gareth Bale tilbage til England.


En lang række Premier League-klubber står i kø for at signe Gareth Bale, hvis Real Madrid som rygtet går indvilliger i at betale en andel af den walisiske superstjernes løn.

For Los Blancos er efterhånden desperate efter at få wingeren sendt videre, at de ifølge en række spanske medier samt 90 Min er parate til at lade Bale skifte på en fri transfer - og samtidigt betale en andel af spillerens løn.

Bale udgør et gamble, men den aftale er alligevel for god til, at man bare kan takke nej. Derfor skulle op mod syv forskellige Premier League-klubber have gjort det klart, at de er interesseret i at signe waliseren.

José Mourinho, Daniel Levy og Tottenham skulle være store fans af ideen og er klar til at trykke på knappen, hvis en handel giver mening rent finansielt. Tottenham skulle også være Bales foretruke destination, men Manchester United udgør en anden mulighed.

Et skifte til Old Trafford bliver dog først for alvor relevant, hvis Manchester United opgiver at signe Jadon Sancho denne sommer.

Sidst, men ikke mindst skulle klubber som Everton, Leicester, Newcastle og West Ham også alle have udtrykt interesse, men det er uvist, hvorvidt Bale ville være interesseret i at skifte til en klub uden for den traditionelle Big Six.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED