AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2020 12:57
"Svømmer i glæde": Pogba er som forandret i Manchester United

Paul Pogba er glad og tilfreds i Manchester United, der også er glad for franskmanden.


Der er sket en forvandling med Paul Pogba over de seneste måneder. Franskmanden stråler nu i Manchester United, hvor han nyder tilværelsen, og klubben er rigtig glad for ham.

Sådan rapporterer den franske sportsavis, L’Equipe, i hvert fald i dag.

Op til coronapausen var Manchester United ifølge avisen blevet træt af franskmandens vedvarende skader, og klubben gjorde derfor klar til at sælge ham, hvis der landede et bud på 750 millioner kroner.

Nu har situationen imidlertid ændret sig. Der er næppe klubber, der vil betale den slags summer i det kommende transfervindue, og samtidig har Pogba lagt skaderne bag sig og startet godt ud efter coronapausen.

Ydermere lader han til at være faldet ind i et godt samarbejde med Bruno Fernandes, og det har fået Pogba til at svømme i glæde, som L’Equipe beskriver det i dagens udgave af avisen.

27-årige har ét år tilbage af sin kontrakt med Manchester United, der dog har option på at forlænge aftalen med yderligere et år.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED