AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:07:2019 15:16
Svensk mand er rasende: Måtte ikke skifte navn til 'Tottenham'

En 39-årig svensk mand er særdeles skuffet efter hans ansøgning om at få ændret sit borgerlige navn til 'Tottenham', er blevet afvist.


David Lind fra den svenske by Kumla er sur. 

Og det forstår vi her på siden sådan set godt. 

Den 39-årige mand er brændende Tottenham-fan og oven på én af klubbens bedste sæsoner i nyere tid, der kulminerede med deltagelsen i Champions League-finalen, ville han forevige sin støtte til Spurs.

David Lind havde nemlig tænkt sig at ændre sit navn til Tottenham, så han sendte en ansøgning ind til den korrekte statslige institution, Skatteverken, men et par uger senere fik han svar - og fik at vide, at ansøgningen var blevet afvist. 

- Det er rigtig trist. Det virker lidt til, at man kan få lov til at blive kaldt alt muligt i Sverige, men åbenbart ikke Tottenham, fortæller Lind til avisen Nerikes Allehanda. 

- Der er en masse folk med underlige navne i Sverige. Der er endda nogen, der hedder Potato, slutter han. 

En talsperson fra Skatteverket har udtalt til avisen, at en ny regel blev gennemført i 2017 - og den havde meget strikse regler for, hvad folk må hedde. 

Lind overvejer nu at appellere beslutningen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED