Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:09:2020 16:44
Svært at afvise: Inter tilbyder to af sine største stjerner i bytte for Kanté

Chelsea har ifølge 90 Min fået et tilbud fra Inter, som kan være svært at afvise.


Inter-chef Piero Ausilio blev for nyligt citeret for at sige til DAZN, at han tvivler på, hvorvidt N'Golo Kanté er til salg. Men samtidigt gør han angiveligt sit for at friste The Blues til at sælge den 29-årige franskmand.

For 90 Min erfarer, at den italienske storklub er klar til at tilbyde både Marcelo Brozovic og Milan Skriniar i bytte for den franske verdensmester, som Antonio Conte skulle være ivrig efter at blive genforenet med.

Der har faktisk været en del rygter om, at Chelsea var villige til at lade N'Golo Kante forlade Stamford Bridge i dette transfervindue. Det skulle ikke decideret være sådan, at Chelsea aktivt forsøger at finde en køber til franskmanden, men klubben skulle efter sigende være åbne for at lytte til gode bud.

Og netop et tilbud om både Marcelo Brozovic og Milan Skriniar burde få de fleste klubber til at lytte.  Begge spillere har gennem de seneste sæsoner været nøglespillere for Inter, men Skriniar er ikke længere på god fod med Antonio Conte, mens den italienske storklub skulle være bevidst om, at det er nu eller aldrig, man bør sælge Brozovic, hvis man skal have maksimal værdi for kroaten.

Ifølge 90 Min har Chelsea faktisk forhørt sig om muligheden for at signe både den kroatiske landsholdsspiller samt den slovakiske midterforsvarer i dette transfervindue.

Særligt sidstnævnte, der er i forhandlinger med Tottenham i øjeblikket, kunne måske friste Chelsea, hvis defensiv atter så skrøbelig ud i 3-3 kampen mod West Brom lørdag.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED