AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:10:2022 10:13
Svær situation for Chelsea-spiller inden VM: "Vi har ikke set meget"

Spilletiden er begrænset for den 24-årige Chelsea-spiller.


Christian Pulisic har generelt haft det svært i løbet af sit ophold hos Chelsea.
 
Han var ikke en regelmæssig starter under Thomas Tuchel, og det har heller ikke været tilfældet under den nye Chelsea-manager Graham Potter, hvor den 24-årige amerikaner har været bænket i de første tre kampe.
I en nylig udgivet selvbiografi åbner Pulisic op for, at han er frustreret over den manglende spilletid, som han har så hårdt brug for, for at kunne være på det bedste niveau til VM-slutrunden i slutningen af året.
 
Arsenal-legenden Thierry Henry mener, at Pulisic er nødt til at gribe chancen, når han får muligheden af Graham Potter.
 
- På et tidspunkt er du nødt til at bringe noget til bordet. Jeg ved, at jeg gentager mig selv, men det er sandt. Hvor mange managers er det dig, der ikke stoler på dig? På et tidspunkt peger pilen på dig selv. Så find en vej, siger Henry til CBS Sports.
 
- På et tiddspunkt er du nødt til at vise os noget, og hvad du kan gøre, og måske vil han så være klar til VM og USA-holdet, tilføjer franskmanden.
 
Hans kollega på CBS Sport, Jamie Carragher, stemmer i, og Liverpool-legenden tvivler på, at Pulisic når at vise nok til at kunne komme med til VM.
 
- Manageren hos Chelsea skifter naturligvis ret ofte, og man tror altid, man får en chance, en ny chance for at bevise sig.
 
- Men indtil videre har vi ikke set meget fra ham. Det er tidligt under Graham Potter, men Thomas Tuchel brugte ham ikke meget. 
 
- Det er ret bekymrende for USA, hvad angår VM. Det ser ikke ud til, at han er på sit bedste, hvad angår fitness, energi, skarphed og rytme.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE