AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2019 11:15
Superstjerner til salg: Her er sommerens seks måske største transfers

The Times har gennemgået seks af de største transfers, som formentlig kommer til at finde sted denne sommer.


Gareth Bale:

Er der nogen, der er interesseret i at hente Gareth Bale helt og aldeles gratis?

Ifølge The Times' Duncan Castles skulle Real Madrid være så desperate efter at slippe af med den walisiske verdensstjerne, at man er villige til at lade Bale skifte for en transfersum på nul -  så længe nogen er villige til at betale hele hans enorme løn.

Der er formentlig tale om et lån, men hvis nogen Premier League-klubber drømme om at hente Bale tilbage til England,  har de formentlig chancen denne sommer.

Nicolas Pepe:

Lille var næppe sluttet på andenpladsen i Ligue 1,  havde det ikke været for den ivorianske winger.  Klubben har meldt ud offentligt, at Nicolas Pepe bliver solgt denne sommer.

Manchester United, Bayern München, Chelsea og Paris Saint-Germain skulle være blandt beundrerne,  men de kommer til at slippe €80 millioner for wingeren.

Philippe Coutinho:

Den brasilianske midtbanemand er den dyreste spiller nogensinde solgt af en Premier League-klub,  men han er sidenhen blevet den ultimative syndebuk for Barcelona-tilhængernes vrede denne sæson.

Det var en utrolig god forretning, da Liverpool solgte for op mod £142 millioner,  og nu -  blot 18 måneder senere -  er Coutinho ifølge The Times til salg igen.  Og FC Barcelona tjener med garanti ikke pengene ind igen.

Matthijs De Ligt:

James Pearce fra Liverpool Echo skriver, at han med sikkerhed ikke ryger til Anfield,  men hvor ender den højtagtede unge midterforsvarer så?

FC Barcelona skulle ifølge The Times være hans foretrukne destination,  men der er tvivl om, hvorvidt de catalanske giganter kan finansiere indkøbet af både hollænderen og Antoine Griezmann.

Han skulle til gengæld være åben for at skifte til Manchester United,  og Pep Guardiola skulle også være en stor beundrer,  selvom han angiveligt ikke troede, at The Citizens kunne tage kampen op mod Barcelona.

Men hvem ved, hvad der sker, hvis skiftet til den spanske storklub hænger i en tynd tråd?

Alexis Sanchez:

Alexis Sanchez' situation skulle være meget lig med den, som Gareth Bale befinder sig i hos Real Madrid.

Manchester United er desperate efter at få chileneren af lønningslisten,  og ifølge The Times er klubben villige til at betale en andel af angriberens løn,  hvis en anden klub bider på krogen.

Inter lyder som det bedste bud,  men De Røde Djævle skulle lede med lys og lygte kloden rundt efter en køber.

Leroy Sané:

Bayern München er allerede begyndt på genopbyggelsesprocessen og har brugt mere end £100 millioner på Benjamin Pavard og Lucas Hernandez, men den tyske storklub har også kig på Leroy Sané.

Der er lidt delt meldinger om, hvorvidt tyskeren er til salg, men ifølge The Times vil Pep Guardiola ikke modsætte sig et skifte, hvis Leroy Sané ikke ønsker at forlænge sin kontrakt med de nykronede engelske mestre.

Spørgsmålet er,  hvor stor en pose penge Manchester City kræver for at sælge den 23-årige winger.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED