AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2022 20:43
Superagent om United-emne: "Håber ikke værdien stiger for meget"

Rafaela Pimenta håber ikke, at markedsværdien stiger alt for meget på en af sine klienter.


Det er ikke unormalt, at man ser flere store transfers efter en VM-slutrunde.

Anderledes for denne slutrunde er dog, at den ligger midt i sæsonen, og dermed er næste mulighed for klubberne at købe spillere nemlig januartransfervinduet. Her er det ikke altid, at de helt store klubber rører på sig.

En af de spillere, som indtil videre har haft en rigtig god slutrunde, er hollandske Denzel Dumfries. Han bliver rygtet til Manchester United, hvor Erik ten Hag angiveligt er på udkig efter en ny back.

Men han skal ikke spille alt for godt, da han ellers bliver for svær at sælge. Det fortæller hans agent, Rafaela Pimenta, der har overtaget agentbureauet, som i sin tid Mino Raiola startede.

- Alle vores klienter er allerede kendt af alle, men der er så stor fokus på VM. Alle ser det, og spillernes værdi kan ændre sig, siger Rafaela Pimenta til Gianluca Di Marzio og tilføjer:

- Denzel Dumfries? Jeg håber ikke, at hans værdi stiger alt for meget. Ellers vil det blive meget svært at sælge ham, lyder det med et smil på læben fra agenten.

26-årige Denzel Dumfries har ifølge Transfermarkt en markedsværdi på €28 millioner.

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE