Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:09:2021 13:15
Super League: Tre klubber giver ikke op - arbejder nu sammen med engelsk firma

Tre klubber fra Super League-projektet nægter at give op, skriver Der Spiegel.


Tidligere på året annoncerede 12 klubber, at de ville starte en ny europæisk turneringer.

På samme tid meldte 12 klubber ud, at de ville starte en ny europæisk turnering, som ville være lukket liga, hvor kun ganske få klubber kunne kvalificere sig til den årlige turnering.

Der skulle ikke gå lang tid, før flere af de stiftende klubber af Super League-projektet bakkede ud.

Under 48 timer efter annonceringen meldte BIg Six Premier League-klubberne (Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United og Tottenham) ud, at de havde lyttet til fansene - som var voldsomt utilfredse - og trukket sig fra projektet.

Der er stadig klubber fra projektet, der stadig kæmper for at det skal blive en realitet. Det gælder Barcelona, Real Madrid og Juventus.

Nu melder Der Spiegel, at klubberne arbejder på en relancering af turnering, og denne gang vil de være lidt mere forberedte.

Super League-projektet blev især kritiseret for deres mangel på information af projekter, og der var stadig mange ubekendte med det, og derfor har man nu hevet et PR-bureau med ind over. 

Nu skal bureauet, Flint, arbejde på en PR-strategi for projektet, som skal genstarte projektet og i sidste ende realisere Super League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE