Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:04:2021 00:22
Super League-chef taler ud: Vi gør det for at redde fodbold

Florentino Perez fortæller, at hovedårsagen til at starte en Super League er økonomiske problemer.


Natten til mandag blev det bekræftet, at 12 klubber vil etablere en ny europæisk turnering, Super League.

I denne Super League er Florentino Perez udpeget som formand, og han er netop blevet valgt til at fortsætte sin post som præsident i Real Madrid.

Her til aften gæstede han El Chiringuito TV, hvor han svarede på spørgsmål omkring den kontroversielle Super League. Her udtalte han følgende:

- De store klubber i England, Spanien og Italien er nødt til at finde en løsning til den dårlige situation, som fodbold i øjeblikket oplever. Vi kom til konklusionen: Lad os lave en Super League med alle de store klubber i stedet for Champions League. Her kan vi indhente nogle af de tabte penge, siger Florentino Perez til El Chiringuito TV og fortsætter

- Med flere kompetitive kampe vil alle tjene flere penge. Denne 'Super League' vil redde klubberne økonomisk. Her i Real Madrid tabte vi mange penge (under pandemien), og vi befinder os i en dårlig situation. Topklubberne i Spanien og England vil fikse det. Real Madrid tabte alene €400 millioner, og der blev ingenting gjort.

- Når man ikke har nogen indkomst udover tv-rettigheder, vil løsningen være at tilbyde flere kompetitive kampe, som aktiverer fans fra hele verden til at se de største klubber mod hinanden.

- Fodbold må, som alt andet i livet, udvikle sig. Fodbold skal tilpasse sig de nye tider, vi lever i. Interessen for fodbold bliver mindre og tv-rettighederne falder. Pandemien har fået os til at gøre det nu. Vi er alle tæt på at gå konkurs. I 50'erne var vi en lignende situation. UEFA og FIFA var imod en europæisk turnering, men det ændrede fodbolden. Vi gør det for at redde fodbold, lyder det fra Florentino Perez.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED