AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2020 17:21
Sundhedsmyndighederne med opfordring til Liverpool-fans: ’Bliv nu hjemme!’

Sundhedsmyndighederne kommer med en særskilt opfordring til Liverpools fans. Jürgen Klopp bakker op om budskabet.


- Denne søndag og for den resterende del af sæsonen, beder jeg alle om at blive hjemme og se i stedet kampen med jeres nærmeste. Vi kan have en stor fest, når alt dette er ovre, men det er tiden ikke inde til. Vær venlige, pas godt på hinanden og opfør jer ansvarligt.

Sådan lyder opfordringen fra direktøren for Liverpools sundhedsmyndigheder, Matthew Ashton.

Området omkring Liverpool har været hårdt ramt af coronavirus, som alene i Liverpool har gjort, at 600 personer er gået bort, mens det for hele Merseyside-regionen drejer sig om 1600 omkomne.

Jürgen Klopp fulgte op på beskeden fra sundhedsmyndighederne og det gode budskab blev gentaget.

- Jeg kunne ikke have sagt det bedre. Vi bliver stadig nødt til at vise ansvarlighed. Det er den største udfordring i vores alles liv. Tingene bliver kun åbnet for, fordi vi har været så disciplinerede indtil videre, så lad os nu fortsætte med det, sagde tyskeren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED