AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:10:2022 16:04
Succestræner om Arsenal: "Hvad helvede gør de?"

De to klubber mødes torsdag aften.


Norske Bodø/Glimt slog FC Zürich fra Schweiz i den seneste runde i gruppespillet i Europa League, selvom scouting af modstanderen ikke var nær så omfangsrig, som den plejer at være.
 
Den norske topklubs træner, Kjetil Knutsen, havde nemlig svært ved at bevare fokus, da han overværede Arsenals 2-1-sejr mod den schweiziske klub.
- Jeg begyndte at se Arsenal-Zürich for at se Zürich, men min koncentration og blikfang vendte sig hurtigt mod Arsenal. For hvad helvede er det, de gør, siger Knutsen ifølge norske Nettavisen.
 
- Der er mange rotationer, så man er nødt til at adskille dem fra hinanden og se, hvilke spillere, der er stabile, og hvilke spillere, der roterer en del. De er på et ekstremt højt niveau, ekstremt høj intensitet og ekstremt høj individuel kvalitet.
 
Det succesfulde norske mandskab skal torsdag møde Arsenal. Før mødet, fortæller Knutsen, at han så weekendens North London Derby, hvor Arsenal vandt 3-1 over de bitre ærkerivaler fra Tottenham.
 
- Jeg så et offensivt Arsenal-hold, der er på en helt anden planet. I weekenden mødte de Tottenham, som stod meget dybt og satsede på kontrastød. Så kommer de væltende med så mange folk, at man bliver stillestående, siger den norske manager.
 
- Når man ser lidt over tid, så er det ikke så kompliceret. De har en del rotationer mellem venstre back og den centrale midtbane, hvor de har en del frihed. Når vi forsvarer os, har det ikke betydning, hvem som løber hvorhen. For vi er meget zoneorienteret i måden, vi forsvarer os på. Hvis vi havde spillet mand-mand, ville vi have haft en kæmpeudfordring, men vi befinder os i den anden ende af skalaen, lyder det videre.
 
Kampen mellem Arsenal og Bodø/Glimt fløjtes i gang i morgen, torsdag, klokken 21.00 og kan ses på Discovery+.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE