AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2019 21:39
Suarez taler ud: Det var de værste dage i mit liv og i min karriere

Så slemt beskriver Luis Suarez nederlaget til Liverpool i Champions League-finalen


Det er efterhånden nogle uger siden, at Liverpool leverede en af historiens største Champions League-comebacsk, da The Reds slog Barcelona 4-0, efter de havde tabt den første semifinale med 3-0.

Alle var dog langt fra jublende lykkelige for det resultat. Suarez ser tilbage på nederlaget som et af de værste oplevelser i sit liv.

-  Dagene efter var de værste i mit liv og i min karriere sammen med VM i 2014. Jeg ønskede at forsvinde fra verdenen. Jeg ønskede ikke at køre mine børn i skole. Alle kunne se, at jeg ikke havde det godt. Der var dage, hvor jeg ikke gad at lave noget som helst, siger Suarez til Fox Sports.

Barcelona-angriberen havde på ingen måde forventet, at Liverpool skulle booke finalepladsen fremfor Barcelona.

- Jeg så den ikke komme, fordi vi er Barcelona. Vi havde to eller tre muligheder for at score, men vi blev pludseligt nervøse. Vi gav dumme afleveringer væk, og vi viste ikke den rette attitude, siger han, inden han fortsætter.

- Da det første mål kom, vidste vi ikke, hvordan vi skulle reagere. Efter kampen i omklædningsrummet kunne ingen sige noget. Stemningen var trist, og vi vidste, at vi havde leveret en frygtelig kamp, siger han.

Suarez kan dog glæde sig over, at Barcelona vandt La Liga. Klubben måtte dog se sig slået i Copa Del Rey-finalen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED